Miltä tuntuu olla nuori?

Kiusaaminen ja syrjintä ei ole enää aikaan ja paikkaan sidottua, vaan ne voivat tunkeutua arjen jokaiseen hetkeen. Kun netissä ja sosiaalisen median parissa vietetty aika on lisääntynyt, myös verkossa tapahtuvasta kiusaamisesta on tullut yleisempi ja yhä useammalle nuorelle tuttu ilmiö.

Katso videolta, miltä tuntuisi olla taas nuori.

Jos video ei näy, voit katsoa sen YouTubessa.

Kiusaaminen heikentää merkittävästi hyvinvointia ja jättää usein syvät arvet. Sen myötä riski jäädä kokonaan koulutuksen ulkopuolelle kasvaa. Tutkimukset osoittavat, että myös kiusaajat kärsivät monista ongelmista, kuten heikoista sosiaalisista taidoista. Ilmiön ja sen seurausten ratkaisemiseksi on tuettava sekä kiusattuja että kiusaajia.

Lasten ja nuorten säätiön toiminta keskittyy hyvään itsetuntoon, vahvoihin sosiaalisiin taitoihin ja rohkeuteen toimia ja kokeilla asioita. Vahvat elämäntaidot ovat tärkeitä alati monimutkaistuvassa maailmassa: ne auttavat nuorta selviämään arkipäivän haasteista ja yllättävistä tilanteista. 

Tue nuoria ja lahjoita!

Tähän kampanjaan tekemälläsi lahjoituksella järjestämme vaikeassa elämäntilanteessa oleville nuorille Glow-työpajoja, joissa nuoret harjoittelevat sekä itsenäistä työskentelyä että yhteistyön tekemistä taiteen soveltavan käytön keinoin. Esimerkiksi pariakrobatiassa voi oppia luottamaan itseensä ja muihin, lyhytelokuvan tekeminen kasvattaa esiintymis- ja organisointitaitoja, ja kuvallinen työskentely voi auttaa purkamaan syviäkin tuntoja väreiksi.

Toimi näin:

  1. Lahjoita klikkaamalla jotakin alla olevaa keräystä tai perusta oma digitaalinen keräyslipas Aloita keräys -napista ja pyydä myös ystävät ja tutut mukaan. 

  2. Iloitse hyvästä sijoituksestasi, jonka tuotto on varmaa.

#nuori #elämäntaidot

Keräyslupa RA/2017/1361. Voimassa 1.1.2018-31.12.2019 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Myöntänyt Poliisihallitus 27.12.2017.

Lasten ja nuorten säätiö toteuttaa Miltä tuntuu olla nuori? -kampanjan yhteistyössä markkinointitoimisto TBWA\Helsingin, Clear Channelin ja Kauppakeskus Kampin kanssa. Lue lisää >

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close